همه شما سیب زمینی سرخ کرده را خیلی دوست دارید ولی این برایتان یک سوال است که چرا سیب زمینیهای سرخ کرده خودتان طمع و مزه سیب زمینیهای سرخ کرده رستوران را نمی دهد و خوشمزهتر نیست. سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است. این اسنکهای ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ میشوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لذت هم برد.
اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.هر سیب زمینی خوشمزه به ظرف بهداشتی نیاز دارد، برای خرید روی کلمه ظرف سیب زمینی سرخ کرده و پاکت سیب زمینی سرخ کرده کلیک کنید.
سیب زمینی سرخ کرده درشت
برای تهیه این مدل، سیب زمینیها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.
سیب زمینی سرخ کرده دالبری
این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی
اگر هوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.
سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک
این سیب زمینیها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.
پوتین
نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست میکنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو میکنند.
نوارهای باریک سیب زمینی
سیب زمینیهای Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ میشوند یکی دیگر از اسنکهایی است که با سیب زمینی تهیه میشود.
سیب زمینی شیرین سرخ کرده
سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالمتر از سیب زمینی معمولی نیز هست.
سیب زمینی سرخ کرده وافلی
با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لذت ببرید.