بیشتر رستورانهای فست فود از جعبههایی مانند جعبه ساندویچ برای تحویل سفارش به مشتری بیرون بر استفاده نمیکنند. چرا؟ شاید به این دلیل که از تاثیر زیاد آن برروی کسب و کار خود بی اطلاع هستند و شاید به این دلیل که نمی دانند برای طراحی و تولید جعبه ساندویچ باید چه اقداماتی انجام دهند.
ساندویچ غذایی خوشمزه، سریع و در سراسر جهان فوق العاده محبوب است و همین آن را به یکی از پرفروش ترین غذاهای دنیا تبدیل کرده است.
بسیاری از رستوران ها، ساندویچ را بجای جعبه در کاغذ روغنی می پیچند و تحیول مشتری می دهند اما طبق تحقیقات دانشمندان این کاغذها شامل یک نوع ماده سمی به نام فلوئور است . فلوئور ماده ای است که در ساخت ظروف نچسب و تفلون و همچنین تولید وسایل آتش نشانی به عنوان ماده عایق حرارت استفاده میشود . این مواد بسیار برای بدن انسان پرخطر بوده و عامل ابتلا به بیماری سرطان است. راه سالم و بی خطر بسته بندی ساندویچ استفاده از جعبه تولید شده با مقوای بهداشتی و دارای نشان سیب سلامت است.
این محصول در ملک مقوا توسط مقوای بهداشتی با روکش کرافت تولید و به دو شکل خام و چاپدار عرضه شده است.
مشاهده قیمت و خرید آنلاین جعبه ساندویچ آماده
به عنوان شکلی از بسته بندی نقش بسزایی در بهداشتی و سالم ماندن غذا دارد و جایگزین مناسبی برای ورق های کاغذی است. هرچند که ساندویچ غذایی ارزان قیمت به شمار میآید اما هنوز هم حفظ سلامت مشتری اهمیت دارد. با جعبه ساندویچ می توانید به بهداشتی و سالم رسیدن فست فود به دست مشتری کمک کنید.هر جعبه باید ویژگی های منحصر به فرد خودش را داشته باشد.
این ویژگی ها شامل موارد زیر است :
طراحی لوگو جعبه ساندویچ و طراحی کلی آن برای تاثیر گذاری هر چه بیشتر در ذهن مشتری عامل ویژه ایست. باید از ایده پردازی های جذاب و رنگ بندی های متفاوت و خیره کننده استفاده کرد تا مشتری همیشه برند شما را در خاطر داشته باشد و شما تبدیل به انتخاب همیشگی وی شوید.
← اصول مهم در طراحی جعبه ساندویچ:
جعبه ساندویچ تولید شده در ابعاد ۳۱ * ۸ و با ارتفاع ۸ سانتی متر می باشد که با طرحی زیبا و متناسب با محتوایات داخل جعبه طراحی شده است . ملک مقوا با توجه به امکانات تولید میتواند جعبه ای با ابعاد دلخواه شما تولید کند همچنین امکان تولید این محصول با نام برند شما به صورت اختصاصی وجود دارد.
با ما تماس بگیرید : ۰۳۱۳۷۴۸۳۷۷۵
نکته: برای بهترین نتیجه باید از جعبه ساندویچ هایی استاندارد و از جنس مقوای بهداشتی استفاده کنید زیرا استفاده از مقوای نامرغوب سبب میشود که جعبه بوی نامطبوع داشته باشد و این بو را به ساندویچ منتقل کند و سلامت و تازگی ساندویچ را از بین ببرد و باعث ایجاد نارضایتی در مشتریان شود.
〈 ملک مقوا تولید کننده انواع جعبه با کد استاندارد از سازمان غذا و دارو و سیب سلامت است〉
تاریخچه نخستین ساندویچ دنیا:
ساندویچ در سال ۱۷۶۲ توسط جان مونتاگو از انگلستان اختراع شد ، او فردی پر مشغلهای بود که برای راحتی خود اکثر اوقات یک تیکه گوشت را لای دو تیکه نان میگذاشت. این غذای ساده و فوری مورد استقبال نزدیکان او قرار گرفت و رایج شد. مسلما ، او اولین شخصی نبود که گوشت را لای نان خورد اما نخستین فردی بود که این غذا را رواج داد.
نخستین ساندویچ در ایران:
نخستین ساندویچ فروشی در تهران بود که هر ساندویچش بهای بسیار کمی داشت (البته در زمان خودش مقدار ناچیزی نبود) و حدود ۵ قران بود . این ساتدویچ متشکل از:
ماهی
ماهی دودی
این مواد را با نان بولکا و خیارشور تبریز و کمی کره و چند برگ جعفری ساندویچ میکردند. بعدها ساندویچ کتلت،سوسیس و کالباس رفته رفته به لیست ساندویچ های ایران اضافه شد.
مجموعه ملک مقوا تولید کننده جعبه ساندویچ با استفاده از مقوای بهداشتی و استاندارد و سازگار با طبیعت میباشد.