آموزش کسب و کار

مرداد ۲۰, ۱۳۹۸
نکات مدیریتی

هر آنچه که هر مدیر تازه کاری باید بداند!

در مقاله نکاتی که همه مدیران باید بدانند ، چند نکته مهم و کاربردی را بیان کردیم ولی نکات دیگری هم هست که میتواند شما را […]
مرداد ۱۳, ۱۳۹۸
مدیران رستوران

نکاتی که همه مدیران باید بدانند!

هر آنچه که هر مدیر تازه کاری باید بداند! مدیران رستوران ها انسان های پیچیده ای هستند و مسئولیت سنگینی برعهده دارند ، آنها علاوه بر […]
اردیبهشت ۲, ۱۳۹۸
راه اندازی رستوران

۵ راهکار موثر برای بازاریابی رستوران

زمانی که شما رستوران خود را راه اندازی می کنید شاید بهترین سرآشپز را استخدام کرده باشید و یا منویی باور نکردنی برای مشتری آماده کرده […]
فروردین ۱۹, ۱۳۹۸
بسته بندی محصول

کاربردهای بسته بندی خوب را بشناسید.

وقتی صحبت از بسته بندی میشود ذهن همه به سمت و سوی محافظت از محصول میرود ولی آیا بسته بندی تنها برای محافظت از محصول به […]
اسفند ۲۵, ۱۳۹۷
اینستاگرام موفق

چگونه یه صفحه اینستاگرام موفق برای رستوران ایجاد کنیم؟

چگونه یک اینستاگرام موفق داشته باشیم؟ اینستاگرام در سال ۲۰۱۰ به‌عنوان یک شبکه‌ی اشتراک فیلم و عکس راه‌اندازی شد و در سال ۲۰۱۲ فیسبوک آن را […]
اسفند ۲۲, ۱۳۹۷
رستوران

چگونه میتوان یک گارسون خوب بود؟

مهمان دارها نمایانگر هویت رستوران هستند. در این مقاله به شما نشان میدهیم که یک گارسون خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد. در ابتدا از […]
اسفند ۱۱, ۱۳۹۷
خرید جعبه پیتزا

چگونه از پیتزا محافظت کنیم؟

پیتزا در اصل یک غذای ایتالیایی است که به مرور زمان در سراسر جهان محبوب شد است و از آن جا که تهیه پیتزا سریع صورت […]
اسفند ۸, ۱۳۹۷
رستوران

چگونه بیزنس پلن راه اندازی رستوران بنویسیم؟

طرح کسب و کار یا بیزنس پلن رستوران چیست؟ شرحی مکتوب از آینده کسب و کار شما است که تمامی ابعاد کسب و کار ، اهداف […]
اسفند ۶, ۱۳۹۷
چک لیست راه اندازی رستوران

چک لیست راه اندازی رستوران

از کجا شروع کنیم؟ راه اندازی رستوران جزء مشاغلی است که در تمام نقاط دنیا مورد علاقه دوست داران صنعت غذا می باشد. در حقیقت در […]