بیشتر رستورانهای فست فود از جعبههایی مانند جعبه ساندویچ برای تحویل سفارش به مشتری بیرون بر استفاده نمیکنند. چرا؟ شاید به این دلیل که از تاثیر زیاد آن برروی کسب و کار خود بی اطلاع هستند و شاید به این دلیل که نمی دانند برای طراحی و تولید جعبه ساندویچ باید چه اقداماتی انجام دهند.
چرا نباید از کاغذ روغنی برای بسته بندی ساندویچ استفاده کنیم؟
ساندویچ غذایی خوشمزه، سریع و در سراسر جهان فوق العاده محبوب است و همین آن را به یکی از پرفروش ترین غذاهای دنیا تبدیل کرده است.
بسیاری از رستوران ها، ساندویچ را بجای جعبه در کاغذ روغنی می پیچند و تحیول مشتری می دهند اما طبق تحقیقات دانشمندان این کاغذها شامل یک نوع ماده سمی به نام فلوئور است . فلوئور ماده ای است که در ساخت ظروف نچسب و تفلون و همچنین تولید وسایل آتش نشانی به عنوان ماده عایق حرارت استفاده میشود . این مواد بسیار برای بدن انسان پرخطر بوده و عامل ابتلا به بیماری سرطان است. راه سالم و بی خطر بسته بندی ساندویچ استفاده از جعبه تولید شده با مقوای بهداشتی و دارای نشان سیب سلامت است.
این محصول در ملک مقوا توسط مقوای بهداشتی با روکش کرافت تولید و به دو شکل خام و چاپدار عرضه شده است.