درباره محصولات ملک مقوا

طراحی و تولید جعبه ساندویچ

جعبه ساندویچ

بیشتر رستوران‌های فست فود از جعبه‌هایی مانند جعبه ساندویچ برای تحویل سفارش به مشتری بیرون بر استفاده نمی‌کنند. چرا؟ شاید به این دلیل که از تاثیر زیاد آن برروی کسب و کار خود بی اطلاع هستند و شاید به این دلیل که نمی دانند برای طراحی و تولید جعبه ساندویچ باید چه اقداماتی انجام دهند.

چرا نباید از کاغذ روغنی برای بسته بندی ساندویچ استفاده کنیم؟

ساندویچ غذایی خوشمزه، سریع و در سراسر جهان فوق العاده محبوب است و همین آن را به یکی از پرفروش ترین غذاهای دنیا تبدیل کرده است.

بسیاری از رستوران ها، ساندویچ را بجای جعبه در کاغذ روغنی می پیچند و تحیول مشتری می دهند اما طبق تحقیقات دانشمندان این کاغذها شامل یک نوع ماده سمی به نام فلوئور است . فلوئور ماده ای است که در ساخت ظروف نچسب و تفلون و همچنین تولید وسایل آتش نشانی به عنوان ماده عایق حرارت استفاده میشود . این مواد بسیار برای بدن انسان پرخطر بوده و عامل ابتلا به بیماری سرطان است. راه سالم و بی خطر بسته بندی ساندویچ استفاده از جعبه تولید شده با مقوای بهداشتی و دارای نشان سیب سلامت است.

این محصول در ملک مقوا توسط مقوای بهداشتی با روکش کرافت تولید و به دو شکل خام و چاپدار عرضه شده است.