درباره محصولات

چه انتخاب هایی برای دیس یکبار مصرف وجود دارد؟

سینی یکبار مصرف

چی انتخاب کنیم؟

همیشه انتخاب ظرف برای کسانی که در قنادی ، کترینگ و رستوران فعالیت دارند چالش مهمی بوده است ! از چه ظرفی برای سرو غذا استفاده کنند ،شیرینی های خود را در چه نوع ظرفی بچینند که مقاومت بالایی داشته باشد؟ اصلا چه انتخاب های وجود دارد؟
همه ما بر این باوریم که هنوز هم هیچ ظرفی برای سرو غذا به زیبایی ظروف چینی ، بلور و حتی سفالی نیست، اما همه ما معتقدیم که استفاده از ظروف یکبار مصرف به دلایل مختلف راحتی را برای ما به ارمغان می آورد.

یکی از دلایلی که ما را به سمت استفاده از دیس های یکبار مصرف و یا ظروف یکبار مصرف سوق میدهد ارزان قیمت بودن آن هاست و این که به راحتی در دسترس هستند و در هنگام استفاده دیگر نگران شکستن و یا از بین رفتن آن ها نیستیم!

ویژگی های انواع دیس های یکبار مصرف

امروزه استفاده از ظروف یکبار مصرف در زندگی ما آنچنان جایگاه خوبی پیدا کرده است که به راحتی میتوان با انتخاب های درست آن ها را جایگزین ظروف های چینی با گل های قرمز کرد.
در این پست شما با انواع دیس های یکبار مصرف در جنس های مختلف آشنا میشوید با مطالعه این پست به این نتیجه خواهید رسید که کدام نوع سینی برای رستوان و قنادی شما مناسب است.

دیس پلاستیکی

مزایا

  • وزنی سبک
  • حمل راحت
  • رزان قیمت
  • در دسترس و دپوی راحت
  • دارای سایز های مختلف
  • کاربردهای فراوان

معایب

  • دوام ندارند
  • شکننده هستند
  • مقاومت پایین
  • عاری از خلاقیت و طراحی
  • مضر و خطرناک
  • غیر بهداشتی

دیس گیاهی

مزایا

  • وزنی سبک
  •  تنوع در سایز و اشکال
  • ارزان قیمت
  •  قابل انعطاف

معایب

  • عاری از خلاقیت و طراحی
  • مضر برای استفاده از غذاهای گرم
  •  نداشتن استحکام
  • نداشتن تحمل وزن کافی

دیس کریستال

مزایا

  • دارای طرح های برجسته
  • اشکال و سایزهای مختلف
  • مناسب چیدن شیرینی
  •  تحمل وزن نسبتا بالا

معایب

  •  غیر قابل انعطاف
  • شکننده
  • غیر قابل بازیافت در طبیعت
  • بدون استفاده از رنگ و طراحی

دیس یکبار مصرف مقوایی

مزایا

  • تحمل وزن بالا
  • تولید شده از مقوای بهداشتی
  • امکان طراحی و چاپ
  • دارای اشکال و سایز های مختلف
  • مناسب سرو هر نوع غذا و چیدن شیرینی
  • قابل بازیافت در طبیعت
  • وزنی سبک
  • حمل و دپوی راحت