درباره محصولات

سینی مقوایی شیرینی، جایگزین کدامین محصول

سینی مقوایی شیرینی

سینی مقوایی شیرینی


انتخاب ظروف برای صنف‌های مواد غذایی موضوع حائز اهمیتی می باشد، چرا که مواد خوراکی مستقیم با سلامت انسان ها در ارتباط است.
کسانی که در صنف قنادی ، رستوران و حتی صنف های که مواد خوراکی خشک تولید می کنند فعالیت دارند، خیلی خوب میدانند ظروفی مناسب می باشد که در درجه اول سلامت مواد غذای حفظ شود و در درجه دوم هم عاری از هر گونه مواد شیمیایی در تولید آن باشد.
همان طور که میدانید استفاده از یک سری از ظروف مانند ظروف پلاستیکی ، در هنگام برخورد با دمای گرم و سرد ، مواد غذایی از خود واکنش های شیمیایی و هرمونی تولید میکنند که شدیدا بر سلامت مصرف کننده تاثیر میگذارد.
ما در این مقاله قصد داریم شما را با ظروفی که کاملا بهداشتی تولید میشوند و مناسب قنادی هستند آشنا کنیم.
سینی مقوایی شیرینی محصولی کاملا بهداشتی و مقرون به صرفه می باشدکه از مقوای بهداشتی تولید شده است و قابل بازیافت در طبیعت است اما چرا سینی مقوایی را جایگزین دیگر سینی ها کنیم!
در ادامه با چند نوع از سینی شیرینی آشنا میشوید ، شما تصمیم بگیرید که کدامین جنس مناسب استفاده در قنادی می باشد.

سینی پلاستیکی شیرینی

  • در مقابل وزن بالای شیرینی دوام ندارد و تاب برمیدارد.
  • در مکان های غیر بهداشتی تولیدمی شوند.
  • غیر بهداشتی و مضرر هستند.
  • با تغییر دمای سرد و گرم مواد سمی تولید میکند.
  • عاری از هر گونه خلاقیت و زیبایی هستند.

سینی کریستال شیرینی

  • مقاومت پایین و شکننده می باشد.
  • عاری از هرگونه طراحی و خلاقیت می باشد.
  • از اکسید سرب در تولید آن ها استفاده میشود که ماده ای سمی است.
  • امکان انتشار مواد سمی به شیرینی وجود دارد.

سینی مقوایی شیرینی

  • از مقوای بهداشتی تولید شده و قابل بازیافت درطبیعت می باشد.
  • با ضخامت و اشکال مختلف تولید شده است.
  • بسته به نوع شیرینی تحمل وزن تا 3 کیلو را دارد.
  • هیچ گونه مواد مضره و غیر بهداشتی ندارد.

سینی های مقوایی شیرینی در دو سایز 20 * 30 و 27 * 37 تولید شده است که 20 * 30 تحمل وزن شیرینی تا یک کیلو نیم و سایز

27 * 37 بسته به نوع شیرینی تحمل وزن تا 3 کیلو را دارد.
این محصول در بازار ظروف یک‌بار مصرف جزء بهترین و سالم ترین ظروف انتخاب شده است.