درباره محصولات ملک مقوا

دیس مقوایی با چه روکشی به بازار عرضه میشود؟

سینی مقوایی

دیس مقوایی یا سینی مقوایی در حوزه ظروف یک بار مصرف جزء بهداشتی ترین ظروف محسوب میشوند.

این نوع ظروف به دلیل روکش ، ضخامت و ابعاد مختلفی که دارد در صنف های خاصی مورد استفاده قرار میگیرد.

در این پست شما را با روکش های مختلف سینی های مقوایی آشنا خواهیم کرد.

در ابتدا به این سوال پاسخ دهید که اگر نوعی از ظروف یک بار مصرف باشد که جلوه و زیبایی محصول شما را دو چندان کند باز هم از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی استفاده میکنید؟

توصیه ما استفاده از دیس مقوایی یکبار مصرف است.

دیس های مقوایی یک بار مصرف نیاز شما را در صنف های قنادی ، رستوران ، کترینگ و کارگاه های پولک و نبات برطرف خواهد کرد.

موضوع حائز اهمیت در تولید این محصول استفاده از روکش های می باشد که کاربرد ظروف را دو چندان می کند.

روکش های مورد استفاده از چه جنسی تولید شده اند؟

روکش های که به کار میرود عموما از جنس پلی استر یا ( Bopet ) و opp  می باشد.

Bopet:

این روکش ها از مواد دسته اول پتروشیمی ساخته می شوند و اصولا یک روکش شفاف بدون رنگ هستند که با استفاده از رنگ های چون نقره ای ، طلایی و سفید به روکش های متالایز ساده ، متالایز طلایی و متالایز صدفی تبدیل می شوند.

opp:

تولید این روکش هم از همان مواد دسته اول پتروشیمی می باشد با این تفاوت که میتوان از رنگ ها دیگر در این روکشهای شفاف ، استفاده کرد و علاوه بر آن امکان چاپ روی این نوع روکش ها وجود دارد.

روکش های تهیه شده دارای ضخامت های مختلفی می باشد که بسته به میکرون های به کار گرفته شده در این روکش های ضخامت از 12 میکرون تا 50  میکرون متغییر می باشد که عموما برای تولید سینی های مقوایی، از روکش که با ضخامت 20 میکرون تولید شده است استفاده میشود.

دیس مقوایی یک بار مصرف

این سینی های در چه صنفی مورد استفاده قرار میگیرند؟

سینی های که دارای روکش های opp چاپدار ، opp سفید، متالایز ساده و متالایز صدفی هستند را میتوان در صنف های قنادی ، رستوران و کترینگ ها استفاده کرد.

و اما سینی های که با روکش متالایز طلایی تولید میشوند برای استفاده در کارگاه های پولک و نبات توصیه میشود چرا که جلوه محصول را فزونی می بخشد.