آکادمی ملک

نوامبر 22, 2020
اپلیکشین غذا

مزایای اپلیکیشن های سفارش آنلاین غذا برای رستوران

چرا رستورن ها از اپلیکیشن سفارش غذا استفاده کنند؟ بازار تحویل غذای رستوران و بیرون‌بر به سرعت در حال تغییر است و اگر مالک یک رستوران […]
نوامبر 15, 2020
تولیدی جعبه مقوایی

معرفی ۵ نوع چاپ جعبه مقوایی

از چه چاپی برای جعبه مقوایی استفاده کنیم ؟ اصلا چه نوع چاپ های وجود دارد ؟ معایب و مزایای چاپ جعبه بسته‌بندی چیست؟ ما در […]
اکتبر 18, 2020
افزایش فروش رستوران

روش های موثر بازاریابی رستوران

استراتژی بازاریابی رستوران برای افزایش درآمد استراتژی های بازاریابی رستوران پیچیده و همیشه در حال تغییر هستند، اما استفاده از استراتژی های خلاقانه ، که توسط […]
اکتبر 11, 2020
ظروف یکبار مصرف

مقایسه کامل انواع ظروف یکبار مصرف

انواع ظروف یکبار مصرف موجود در بازار کدام است؟ به طور کلی گزینه‌های زیر به عنوان ظرف یکبار مصرف در بازار وجود دارند: ظروف کاغذی ظروف […]
اکتبر 4, 2020
راه اندازی رستوران لوکس

چک لیست راه اندازی رستوران

۱۱ مورد اصلی برای نوشتن چک لیست راه اندازی رستوران تبریک می گویم! اگر به این مقاله راه پیدا کرده اید، حداقل تا حدودی در زمینه […]
اکتبر 1, 2020
ظروف یکبار مصرف

ظروف دوستدار طبیعت

شاید برای شما هم تا کنون پیش آمده باشد که هنگام خرید از بعضی رستوران ها و فست فودی ها و یا کافی شاپ ها به […]
سپتامبر 27, 2020
بیزنس پلن فست فود

چگونه بیزنس پلن راه اندازی فست فود بنویسیم؟

آیا واقعاً به یک بیزنس پلن نیاز دارم؟ icon شاید مدت هاست که در شغل فست فود داری فعالیت دارید یا ممکن است زیر و بم […]
سپتامبر 24, 2020
جعبه ساندویچ

طراحی و تولید جعبه ساندویچ

بیشتر رستوران‌های فست فود از جعبه‌هایی مانند جعبه ساندویچ برای تحویل سفارش به مشتری بیرون بر استفاده نمی‌کنند. چرا؟ شاید به این دلیل که از تاثیر […]
سپتامبر 17, 2020
جعبه اسنک

طراحی و تولید جعبه اسنک

طراحی و تولید جعبه اسنک تک جفتی و دو جفتی: اسنک یک وعده غذایی و همچنین میان وعده بسیار لذیذ و محبوب درسرتاسر جهان است، اما […]
[]