داستان کسب و کار شما

داستان رستوران پردیس

رستوران پردیس

“امروز باوجود مشتری های زیادی که داشتم اصلا خسته نشدم .”

“خیلی لذت بخشه وقتی که رضایتو تو چشمای مشتری میبینی و میفهمی غذایی که با زحمت درست کردی باب میلشون بوده”

من محمد علی شفیعی مدیر رستوران پردیس واقع در اصفهان شهرستان فلاورجان هستم.با وجود شغل های زیادی که عوض کردم تونستم در صنف رستوران با 12 سال سابقه موفق بشم.

داستان کسب و کار من از این قراره ….

تخصص خاصی بلد نبودم و در هر صنفی که بهم معرفی میشد مثل خشک شویی ، کار کردم تا این که تصمیم گرفتم در یک شغل ثابت قدم باشم و یک تخصص خاص را یاد بگیرم،با همین تفکر به فکر جمع کردن سرمایه بودم تا کسب و کاری ثابت برای خودم دستو پا کنم.

یه مغازه کوچیک داشتم رفتم بنگاه و اونو برای فروش گذاشتم!

در تمام مدتی که مغازه را برای فروش گذاشته بودم هر کسی که برای خرید میومد ،مغازه را برای رستوران یا نمایشگاه میخواست چرا که مغازه جای خیلی خوبی بنا شده بود و در دید عموم بود.

با این وجود به این فکر افتادم که خودم رستوران بزنم و در مدت قریب به چند ماه رستورانی پردیس را افتتاح کردم.

در ابتدا با سرمایه اندک قریب به 10 میلیون کار خودمو آغاز کردم،بدون هیچ تجربه و تخصصی.

در سال اول با 13 میلیون ضرر مواجه شدم ولی رستوران داری تنها کاری بود که بهش علاقه مند شدم و خودمو توش موفق میدونستم.

امید خودمو از دست ندادم،سال های اول به همراه خانواده غذا درست میکردم و به دست مشتری ها میدادم و مهم ترین چیزی که تونست کمکم کنه کیفیت و سالم بودن غذاهام بود .

رفته رفته سعی کردم با

رستوران گردی

مشتری های خود را حفظ و روز به روز بیشتر کنم.

این ها همه بر اساس تجربه و طی چند سال به دست اومد ولی اگر در این زمینه تخصصی داشتم و یا حتی قبلا در رستوران کار می کردم خیلی زودتر به نقطه ای که میخواستم میرسیدم.

بنابراین توصیه ام به هرکسی که می خواهد وارد کار رستوران داری بشه اینه که قبلش به اندازه کافی تجربه کسب کند.